Ευχαριστούμε το baby.gr για την ανάρτηση του άρθρου με τίτλο : Τι να κάνετε αν καήκατε από λάδι κατά το τηγάνισμα.
Λίγα λόγια για το άρθρο
Ατυχήματα στην κουζίνα συμβαίνουν πολύ συχνά. Το πιο συχνό δεν είναι άλλο από το κάψιμο με λάδι την ώρα που τηγανίζουμε. Τι κάνουμε λοιπόν σε αυτήν την περίπτωση;
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να εκτιμήσουμε τον βαθμό του εγκαύματος. Παρότι ένα ατύχημα φαντάζει μικρό, μπορεί να αποδειχτεί σοβαρό τελικά. Γι’ αυτό πρέπει να παρατηρήσουμε με προσοχή το έγκαυμα:
- Αν είναι ροζ και μοιάζει νωπό τότε είναι επιφανειακό άρα μπορεί να αντιμετωπιστεί στο σπίτι.
- Αν είναι άσπρο, γκρι ή σκούρο μωβ, ασπρίζει υπό πίεση και βγάζει φουσκάλες με υγρό τότε είναι πιο σοβαρό και πρέπει άμεσα να επισκεφτούμε έναν γιατρό.
Στη συνέχεια…………..
Διαβάστε όλο το άρθρο μας εδώ